Internetové bankovnictví

Internetové bankovnictví je dnes již samozřejmostí prakticky u všech bank. Podívejme se, co nabízí a jeké jsou jeho možnosti.

banking

Zdarma přístup kdykoliv a odkudkoliv

Online internetové bankovnictví je poskytováno zdarma k produktům banky s jeho pomocí můžete mít přístup ke svým financím kdykoliv a odkudkoliv, kde je internetové připojení. Kromě toho, že budete moci sledovat aktuální stav Vašich účtů, zůstatky na kreditních a debetních kartách, provádět online platby či platby SIPO, budete mít možnost také například zakládat termínované vklady nebo komunikovat s bankou online.

Jak to funguje

Abyste mohli služby, které u banky využíváte - běžné účty, kreditní karty - spravovat online přes internet, nepotřebujete v podstatě nic víc než webový prohlížeč, internetové připojení a Váš mobilní telefon nebo bezpečnostní klíč, který Vám banka zdarma vydá. Do vyhledávače zadáte adresu úvodní stránky banky, zadáte své přihlašovací jméno, heslo a bezpečnostní kód (ten Vám přijde na Váš mobilní telefon nebo jej vygenerujete bezpečnostním klíčem). Po úspěšném přihlášení už můžete kontrolovat stav Vašich účtů, provádět příkazy k úhradě, zakládat trvalé příkazy nebo si třeba prohlédnout historii elektronických výpisů z účtu.

Bezpečnost především

Online bankovnictví je moderní a bezpečné, které je chráněno nejnovějšími bezpečnostními technologiemi. Přihlášení do banky online je nutné potvrdit jednorázovým bezpečnostním klíčem přes SMS nebo s využitím Vašeho osobního klíče, celý systém je navíc sledován interními detekčními systémy, které včas správce systému upozorní na případný pokus o zneužití.

Datum vložení: 15.4. 2012

5000 Kč

PŮJČKA IHNED NA ÚČET?

Rychlá a nenáročná malá půjčka, kterou můžete získat za pár minut. Půjčka ihned na účet může být vaše už do 5 minut.

Paní

PŮJČKA BEZ REGISTRU

Jak získat půjčku bez registru? Jaké máte možnosti, pokud máte záznam v registru dlužníků? Půjčka může být dostupná i Vám.

kolektiv

NEBANKOVNÍ PŮJČKA

Lidé s nižší bonitou získají půjčku spíše u nebankovních společností, než v bance. Nebankovní půjčka je jednodušší a dostupnější než půjčka v bance.